ortlieb-expert

Ortlieb Stuurtas

Een handige Ortlieb stuurtas voor fanatieke fietsers

Het fijne aan de stuurtassen van Ortlieb is het feit dat deze beschermd zijn tegen diefstal, maar toch gemakkelijk van het fietsstuur af te nemen zijn. Doordat het bevestigingssysteem op slot te draaien is, kan deze Ortlieb stuurtas namelijk niet zomaar door iedereen meegenomen worden.

Stuurtassen

Filters

"ortlieb-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Meer weten? Lees dan even verder

Nieuwe naam, nieuw uiterlijk

Deze serie tassen heeft overigens ook een volkomen eigen naam. Zoals u in onze webshop kunt lezen worden deze stuurtassen de Ortlieb Ultimate genoemd. Er is echter een groot aantal varianten beschikbaar. De exacte verschillen tussen deze modellen kunt u hieronder vinden.

De Ortlieb Ultimate serie

Binnen de Ortlieb Ultimate serie zijn de stuurtassen uitgerust met allerlei verschillende details. Zo is de Ortlieb Ultimate 5 verkrijgbaar in een drietal varianten namelijk de Plus, Classic en Compact. De eerste twee modellen hebben bijvoorbeeld een handige binnentas, terwijl de Classic juist weer beschikt over twee zijvakken van mesh materiaal. Voor de Ortlieb Ultimate5 Plus en Classic kunt u bovendien additionele accessoires bestellen, zoals een transparante kaartenhoes, een montageset of een beschermhoes voor PDA's en GPS apparaten. Voor uw fotocamera kunt u overigens een inzetstuk bij uw Ortlieb Ultimate bestellen, zodat deze veilig opgeborgen kan worden in de stuurtas.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Ortlieb Ultimate6 Classic

Vraag: Past de kaarthouder die aangeboden wordt in combinatie met de stuurtas ultimate6 er ook inderdaad op? Dit omdat bij kaarthouder staat dat deze geschikt is voor ultimate 2-5. .??

Antwoord van onze expert: Nee, deze past er helaas niet bij;.

Ortlieb Ultimate6 Classic
Ortlieb Ultimate6 Classic

Vraag: Als een display (km stand etc.) in het midden van het stuur zit kan er dan ook een stuurtas bij?

Antwoord van onze expert: Het kan zijn dat u iets moet schuiven bij de bevestiging, maar het gaat gewoon passen.

Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.