ortlieb-expert

Subcategorieën:

Ortlieb Stuurtas

Filters

"ortlieb-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Stuurtassen

Een handige Ortlieb stuurtas voor fanatieke fietsers

Het fijne aan de stuurtassen van Ortlieb is het feit dat deze beschermd zijn tegen diefstal, maar toch gemakkelijk van het fietsstuur af te nemen zijn. Doordat het bevestigingssysteem op slot te draaien is, kan deze Ortlieb stuurtas namelijk niet zomaar door iedereen meegenomen worden.

Nieuwe naam, nieuw uiterlijk

Deze serie tassen heeft overigens ook een volkomen eigen naam. Zoals u in onze webshop kunt lezen worden deze stuurtassen de Ortlieb Ultimate genoemd. Er is echter een groot aantal varianten beschikbaar. De exacte verschillen tussen deze modellen kunt u hieronder vinden.

De Ortlieb Ultimate serie

Binnen de Ortlieb Ultimate serie zijn de stuurtassen uitgerust met allerlei verschillende details. Zo is de Ortlieb Ultimate 5 verkrijgbaar in een drietal varianten namelijk de Plus, Classic en Compact. De eerste twee modellen hebben bijvoorbeeld een handige binnentas, terwijl de Classic juist weer beschikt over twee zijvakken van mesh materiaal. Voor de Ortlieb Ultimate5 Plus en Classic kunt u bovendien additionele accessoires bestellen, zoals een transparante kaartenhoes, een montageset of een beschermhoes voor PDA's en GPS apparaten. Voor uw fotocamera kunt u overigens een inzetstuk bij uw Ortlieb Ultimate bestellen, zodat deze veilig opgeborgen kan worden in de stuurtas.

Onafhankelijk keurmerk