ortlieb-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Ortlieb Stuurtas

Filters

Filter op:
Welke kleur?
Toon resultaat (1)
Voor welke prijs?
Toon resultaat (1)
"ortlieb-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Stuurtassen

Een handige Ortlieb stuurtas voor fanatieke fietsers

Het fijne aan de stuurtassen van Ortlieb is het feit dat deze beschermd zijn tegen diefstal, maar toch gemakkelijk van het fietsstuur af te nemen zijn. Doordat het bevestigingssysteem op slot te draaien is, kan deze Ortlieb stuurtas namelijk niet zomaar door iedereen meegenomen worden.

Nieuwe naam, nieuw uiterlijk

Deze serie tassen heeft overigens ook een volkomen eigen naam. Zoals u in onze webshop kunt lezen worden deze stuurtassen de Ortlieb Ultimate genoemd. Er is echter een groot aantal varianten beschikbaar. De exacte verschillen tussen deze modellen kunt u hieronder vinden.

De Ortlieb Ultimate serie

Binnen de Ortlieb Ultimate serie zijn de stuurtassen uitgerust met allerlei verschillende details. Zo is de Ortlieb Ultimate 5 verkrijgbaar in een drietal varianten namelijk de Plus, Classic en Compact. De eerste twee modellen hebben bijvoorbeeld een handige binnentas, terwijl de Classic juist weer beschikt over twee zijvakken van mesh materiaal. Voor de Ortlieb Ultimate5 Plus en Classic kunt u bovendien additionele accessoires bestellen, zoals een transparante kaartenhoes, een montageset of een beschermhoes voor PDA's en GPS apparaten. Voor uw fotocamera kunt u overigens een inzetstuk bij uw Ortlieb Ultimate bestellen, zodat deze veilig opgeborgen kan worden in de stuurtas.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

 • Ortlieb Ultimate6 Classic

  Past de kaarthouder die aangeboden wordt in combinatie met de stuurtas ultimate6 er ook inderdaad op? Dit omdat bij kaarthouder staat dat deze geschikt is voor ultimate 2-5. .??

  Gevraagd op 9 augustus 2014

  Nee, deze past er helaas niet bij;.

  Antwoord van onze expert
 • Ortlieb Ultimate6 Classic

  Als een display (km stand etc.) in het midden van het stuur zit kan er dan ook een stuurtas bij?

  Gevraagd door Ineke op 19 juli 2014

  Het kan zijn dat u iets moet schuiven bij de bevestiging, maar het gaat gewoon passen.

  Antwoord van onze expert
 • Ortlieb Ultimate6 Classic

  Kan een reflexcamera in deze tas?

  Gevraagd op 11-07-14

  Dit is afhankelijk van de afmetingen van uw camera. Met een Ortlieb foto-inzet vervoert u de camera nog een stuk veiliger in deze tas (bedoeld voor de grotere Ultimate 5-tassen): http://www.ortlieb-expert.nl/ortlieb-camera-tas-foto-inzet (momenteel helaas niet op voorraad).

  Onze expert